• Bibliotekvej 49 | 2650 Hvidovre - Telefon 30 24 15 91

Tapetsering ved Valby, Nørrebro og Vesterbro – lavet med kvalitet

Malerfirmaet Flemming C. gør dine vægge smukke med professionel tapetsering. Kvalitet du kan nyde mange år frem.

Når vi laver tapetsering, bliver tapetet siddende

Malerfirmaet Flemming C har mere end 20 års erfaring med tapetsering. Hvis du står med en væg, gammel eller ny, stor eller lille, der er rå og nøgen, og hvor du ikke ønsker, at den blot skal males, er tapetsering oplagt. Tapetsering kan virkelig forvandle et rum.

Hvis du vælger tapetsering, er vi din garanti for, at du får tapetsering med et smukt resultat. Gennem årene har vi hørt mange sjove historier om tapetklister og amatører, og mange vægge ville have haft glæde af at blive behandlet professionelt af en uddannet maler. Man ser meget amatørarbejde med skæve kanter og tapet, der ikke hæfter optimalt. Når vi står for tapetsering, bliver banerne siddende! Afslutninger ved kanter, karme og paneler udføres af fagmænd, der er uddannet til det. Så skal du ikke gå og kigge på en tapetsering med et uskønt resultat, men kan glæde dig over godt håndværk mange år frem.

 

Hvilken tapetsering drømmer du om?

Vi laver tapetsering med alle former for tapet, både ensfarvet, mønstertapet, strukturtapet og savsmuldstapet (rutex), og vi vejleder naturligvis gerne, ligesom vi har tapetprøver, du kan beslutte dig ud fra. Måske vil det være flot med ensfarvede vægge med en bort? Eller en enkelt væg med mønstret tapet, der matcher de ensfarvede? Det kan være flot med fx stribet tapet, der matcher et ensfarvet på en anden væg. Valget er dit – og vi er klar med tapetsering igen om nogle år, når du vil have noget nyt at se på! Reelt kan du jo skifte så tit, du gerne vil se på noget nyt.

Tapetsering kræver stor nøjagtighed, og derfor går vi til opgaven med professionalisme.

Al god tapetsering afhænger af et ordentligt forarbejde. Inden vi laver tapetsering, sørger vi naturligvis for spartling og grunder, så resultatet bliver så godt som muligt. Og alt dette til meget konkurrencestærke priser.

Ring eller skriv allerede idag for et uforpligtende tilbud.

Dit navn

Din e-mail

Emne

Din besked

Lad os give dig et konkurrencestærkt tilbud på tapetsering

Vi laver tapetsering i Valby, på Vesterbro og Nørrebro, og vi kommer gerne forbi for at give dig et uforpligtende tilbud på tapetsering. Du kan kontakte os enten ved at bruge formularen her på siden eller ringe til os på tlf. 30 24 15 91 – er vi lige i gang med en tapetsering, så læg gerne en besked, og vi vender tilbage.