• Bibliotekvej 49 | 2650 Hvidovre - Telefon 30 24 15 91

Spartling ved Valby, Vesterbro og Nørrebro

Godt begyndt er halvt fuldendt – og Malerfirmaet Flemming C. kan lave en perfekt spartling.

Med en god spartling kommer man godt fra start

Hos Malerfirmaet Flemming C. har vi mere end 20 års erfaring med spartling, og vi ved, at man aldrig opnår et perfekt resultat, hvis man ikke starter med et perfekt grundlag.

Det lyder nemt i de flestes ører, man tager da bare en klat polyfilla og en lille spartel, og så er den spartling klaret. Men så enkelt er det langt fra altid. Det er ikke ligegyldigt, hvad man spartler med, ligesom der kræves forskellige teknikker og spartler afhængig af både underlaget og det, der skal sættes op efter spartling.

Når Malerfirmaet Flemming C. går i gang med et stykke malerarbejde eller tapetsering, tager vi udgangspunkt i både dine ønsker som kunde og i hvilken type væg, der er tale om, og vi undersøger overfladen for såvel synlige som ikke synlige revner og ujævnheder. Hvis vi skal spartle en hel væg, bruger vi sandspartelmasse, og fylder evt. huller op med gipsfiller inden, da det næsten ikke synker og samtidig hærder helt op.

Der findes flere slags spartling

Hos Malerfirmaet Flemming C. har vi mere end 20 års erfaring med spartling såvel indendøre som udendøre, og vi kan gøre enhver ujævn flade, om det er loft eller væg, glat og helt jævn i strukturen, hvis det er det, du ønsker. Herefter kan du vælge efterbehandling – om det skal males, om der skal sættes væv eller filt op, om vi skal montere en flot fotostat eller sætte tapet op – eller du bare ønsker væggen rå, som den er, i ”New Yorker”-stil.

Vi kan lave mange former for spartling udover de ovenfor nævnte:

  • Vandskuring
  • Filtsning
  • Pudsning
  • Fuldspartling

Hvis du står med en husfacade, der trænger til en kærlig facaderenovering, eller hvis du ønsker en filtsning på fx badeværelset, står vi klar med råd og vejledning om, hvad der bedst kan lade sig gøre ud fra dine ønsker, drømme og budget. Du vil blive positivt overrasket over, hvordan en spartling kan skabe et helt nyt udtryk både indendøre og udendøre.

Ring eller skriv allerede idag for et uforpligtende tilbud.

Dit navn

Din e-mail

Emne

Din besked

Få et stærkt tilbud på spartling

Vi har solid erfaring med spartling af alle slags, uanset om det er som underlag inden maling og tapetsering, eller det er som facadebehandling. Vi lægger omhu og faglig stolthed i arbejdet, og vi kan give dig et tilbud på spartling til meget konkurrencedygtige priser. Vi kører ud i Valby, på Vesterbro og Nørrebro – så lad os komme forbi og drøfte dine ønsker til spartling, hvad enten det er indenfor eller udenfor. Du kan kontakte os enten via kontaktformularen her på siden, eller ringe til os på tlf. 30 24 15 91. Så er den professionelle maler på vej for at lave spartling hos dig.