• Bibliotekvej 49 | 2650 Hvidovre - Telefon 30 24 15 91

Opsætning af filt

Ønsker du opsætning af filt til en god pris? Så kontakt Malerfirmaet Flemming C., vi har mere end 20 års erfaring.

Væggen bliver stærkere med opsætning af filt

Står du med en væg, der har set bedre dage? Hvis der er revner eller mange huller og ujævnheder, kan opsætning af filt genskabe væggen, så den bliver jævn, ensartet og stærk.

Hos Malerfirmaet Flemming C. har vi mere end 20 års erfaring og stor ekspertise inden for opsætning af filt, og vi har skabt mange smukke resultater og overflader, der står helt klar og rene til lige den efterbehandling, du ønsker, om det skal være tapetsering eller maling.

At arbejde med opsætning af filt kræver stor nøjagtighed og det helt rigtige håndelag, og det har malerne hos Malerfirmaet Flemming C. Vi går til opgaverne med professionalisme og de korrekte redskaber. Vi anvender altid de bedste materialer og kun i den bedste kvalitet, for andet kan ikke betale sig. Resultatet skal jo gerne være noget, du kan glæde dig over mange år fremover.

Opsætning af filt eller opsætning af væv?

Vi laver både opsætning af filt og opsætning af væv, som er to forskellige ting men grundlæggende meget ens. Om du skal vælge opsætning af filt eller opsætning af væv, afhænger af, hvor jævn væggen er inden tapetsering. Hvis det er en meget ujævn overflade, kan opsætning af væv anbefales, mens opsætning af filt kræver en lidt mere jævn overflade. Med væv får du også et mere råt udseende, da det kan være grovere i strukturen. Valget er helt op til dig, men vi vejleder gerne.

Hos Malerfirmaet Flemming C. kan vi lave opsætning af filt eller væv i alle rum, også vådrum. Et gammelt badeværelse kan blive næsten som nyt, hvis man erstatter den gamle flisevæg med en opsætning af filt eller væv. Du vil blive overrasket over, hvordan det kan få et badeværelse til at se helt nyrenoveret ud, og samtidig gør det væggene stærkere.

Vi maler eller tapetserer gerne efter opsætning af filt

Efter opsætning af filt står væggen klar til den efterbehandling, du ønsker, og som malerfirma kan vi færdiggøre arbejdet med lige den farve eller det tapet, du ønsker – vi har både tapetprøver og farvekort med, hvor du kan vælge mellem uendeligt mange tapeter eller farver – skal det være lyst, mørkt, mønstret? Lyse farver gør dine rum større visuelt, mens mørke farver ”trækker væggene mere sammen”.

Ring eller skriv allerede idag for et uforpligtende tilbud.

Dit navn

Din e-mail

Emne

Din besked

Få et tilbud på opsætning af filt i dag

Vi kører hver dag ud i Valby og på Vesterbro og Nørrebro, og vi kommer gerne forbi for at give dig et godt og uforpligtende tilbud på opsætning af filt – kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på tlf. 30 24 15 91 – så er vi på vej.