• Bibliotekvej 49 | 2650 Hvidovre - Telefon 30 24 15 91

Flemming C – et malerfirma med kvalitet

Her finder du førsteklasses malerarbejde. Med 25 års erfaring som malerfirma, kan vi roligt sige, at vi er tæt på at være de bedste. Søger du et malerfirma, der aldrig går på kompromis med kvaliteten, så er du kommet til de rette.

Her er kvaliteten i top, uden at priserne er det. Som malerfirma går Flemming C altid til opgaven med samme indstilling – nemlig at udføre enhver opgave med samme grundighed og omhyggelighed, som løste vi opgaven hos os selv.

Det kan være fristende at tænke, at den lille klat maling behøver jeg da ikke en maler til. Men hvis du vil være sikker på et godt resultat uden maling, der løber og ”helligdage”, bør du vælge et professionelt malerfirma til din maleropgave. Det er trods alt dig, der skal kigge på resultatet mange år frem – og helst nyde det.

Et malerfirma der kan så meget mere

Hos Malerfirmaet Flemming C finder du et malerfirma, der med erfaring og ekspertise kan løse en bred vifte af opgaver:

Står du med en lejlighed, et hus eller en virksomhed, der skal have foretaget en større istandsættelse, kan vi klare det som en samlet entreprise. Så får du smukke gulve, flotte vægge og et flot loft på én gang!

Vi har udover arbejdet med at forskønne vægge og lofter også dygtiggjort os, så vi er et malerfirma, der gerne løser gulvarbejde – og i samme høje kvalitet som alt det andet, vi laver. Ofte er det en fordel for dig som kunde at få udført din gulvopgave sammen med den øvrige istandsættelse.

Som malerfirma løser vi opgaver med:

  • Maling af træværk, paneler/karme, vinduer, døre og trappeopgange
  • Facaderenovering
  • Forsikringsskader
  • Vådrumsbehandling
  • Behandling af skimmelsvamp
  • Grafitti-behandling
  • Epoxybehandling

Malerfirma med glade farver og godt humør

Det er svært at være i dårligt humør, når man gør verden omkring sig smukkere hver dag. Her finder du et malerfirma med malere, der går glade på arbejde, fordi det er en stor glæde at kunne levere veludført malerarbejde for alle typer kunder.

En god kundekontakt, og kunder, der bliver glade for nye flotte omgivelser, er en vigtig drivkraft for vores malerfirma. Derfor tager vi heller aldrig afsted igen, før du er tilfreds – og helst mere end det.

Vi kører dagligt i hele Storkøbenhavn og omegn, og kommer også gerne forbi hos dig og giver et uforpligtende tilbud til en konkurrencedygtig pris på din opgave.

Kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på tlf.: 30 24 15 91 – så kommer vi forbi for at høre, hvordan vi kan gøre netop din verden smukkere!