• Bibliotekvej 49 | 2650 Hvidovre - Telefon 30 24 15 91

Vi maler på vesterbro

Med 20 års erfaring tilbyder Malerfirmaet Flemming C en bred vifte af male- og renoveringsarbejde. Vi har kontor i Hedehusene, står du og mangler en maler Vesterbro, så du kan få et professionelt finish.
Vi maler din bolig indvendig og/eller udvendig, alt efter hvad dine ønsker er. Så om facaden trænger til en opdatering, eller væggene mangler lidt farve, så står vi klar. Vi er med fra start til slut – det vil sige vi er villige til at komme med råd omkring farvevalg, vi udfører arbejdet, og vi slutter af med, at rydde op efter os selv. Det vil sige, at du ikke skal andet end vælge din favorit farve og nyde det flotte resultat.

Vi bruger altid kvalitets maling Maler vesterbro

Vi har 20 års erfaring inden for branchen, og vi kan derfor give dig et professionelt finish til yderst konkurrencedygtige priser. At male kan godt virke uoverskueligt i den travle hverdag, lad os løse det for dig, imens du er ude. Vi sørger for oprydning og udluftning inden du kommer hjem! Priser og arbejdstid varierer efter projektet størrelse, men vi bestræber os altid på, at gøre det, så du mærker mindst til dit igangværende projekt. Er opgaven ikke større, end hvad vi kan nå på en arbejdsdag? Så kan du roligt tage afsted om morgenen – vi maler imens du er på arbejde, så du kan komme hjem til nogle nymalede vægge.
Vi maler for alle! Det vil sige, vi også udfører malerarbejde for erhvervskunder. Indeklimalet i virksomheden er vigtig, da det i sidste ende får dine medarbejdere til at yde mere, samt føle sig bedre tilpas. Som malerfirma maler vi dit kontor, dit køkken eller dit lager – og vi følger de instrukser vi får fra jer. Husk på, at dine medarbejdere tilbringer mange timer i virksomheden, så det bør ikke være alt for klinisk i omgivelserne, da man så føler det hele er lidt for overfladisk. Mal i nogle friske farver og giv farve til hverdagen.


Malerfirmaet Flemming C kan kontaktes på telefon; 30 24 15 91, eller på mail; info@malerfirmaetflemmingc.dk
Du kan kontakte os alle hverdage, og vi står altid klar med et godt tilbud til dig.

 • Maler Albertslund
  Malerfirmaet Flemming C er et firma der dækker det meste af Storkøbenhavn, og naturligvis også i området omkring Albertslund. Så skal du bruge en maler i det område er vi naturligvis klar med et godt tilbud. Vi maler store som små opgaver – til rigtig gode priser. Ring eller skriv og hør nærmere.
 • Maler Frederiksberg
  Malerfirmaet Flemming C er det rigtige valg hvis du skal have malet inden- eller udendørs på Frederiksberg – og til den helt rette pris. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Ring eller skriv allerede idag for et uforpligtigende tilbud.
 • Maler Hvidovre
  Malerfirmaet Flemming C er det rigtige valg hvis du skal have malet inden- eller udendørs i Hvidovre – og til den helt rette pris. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Ring eller skriv allerede idag for et uforpligtigende tilbud.
 • Maler Vallensbæk
  Vi maler og afhøvler gulve i Vallensbæk, til priser du sjældent har set. Lad os give dig et uforpligtigende tilbud allereden idag. Vi har mange års erfaring indenfor malerfaget, så du i trygge hænder.

Ring eller skriv allerede idag for et uforpligtende tilbud.

Dit navn

Din e-mail

Emne

Din besked