• Bibliotekvej 49 | 2650 Hvidovre - Telefon 30 24 15 91

Maler Vallensbæk

Vi maler og afhøvler gulve i Vallensbæk, til priser du sjældent har set. Lad os give dig et uforpligtende tilbud allereden idag. Vi har mange års erfaring indenfor malerfaget, så du i trygge hænder.

Maler Valby

Søger du eller dit firma en maler i Valby eller omegn, så er vi svaret. Mange års erfaring og ekspertise gør os til det helt rigtige valg. Udover dette, er vi meget konkurrencedygtige og overholder altid tidsfristen. Ring eller skriv allerede idag.

 • Maler Hedehusene
  Malerfirmaet Flemming C er et firma der dækker det meste af Storkøbenhavn, og naturligvis også Hedehusene hvor vi hører hjemme. Så skal du bruge en maler i det område er vi naturligvis klar med et godt tilbud. Vi maler store som små opgaver – til rigtig gode priser. Ring eller skriv og hør nærmere.
 • Maler Nordvest
  Skal dit firma eller privat bolig have en renovering fra et malerfirma i Nordvest – bl.a afhøvling af gulv eller en gang maling, så kan du med rette kontakte os for et godt tilbud. Vi er rigtig konkurrencedygtige og besidder lang erfaring indenfor faget.
 • Maler Vanløse
  Skal du have malet huset eller kontoret i Vanløse eller omegn, så er vi et rigtig godt valg. Vi tilbyder lang erfaring og vi bruger kun de bedste materialer. Vi er meget konkurrencedygtige, så ring eller skriv og hør nærmere idag.
 • Maler Nørrebro
  Malerfirmaet Flemming C er det rigtige valg hvis du skal have malet inden- eller udendørs og til den helt rette pris. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Ring eller skriv allerede idag for et uforpligtende tilbud.