• Bibliotekvej 49 | 2650 Hvidovre - Telefon 30 24 15 91

Maler Roskilde

Malerfirmaet Flemming C er et firma der dækker det meste af Storkøbenhavn, og naturligvis også i området omkring Roskilde. Så skal du bruge en maler i det område er vi naturligvis klar med et godt tilbud. Vi maler store som små opgaver – til rigtig gode priser. Ring eller skriv og hør nærmere.

Privat eller erhverv – vi maler for dig i Roskilde

Malerfirmaet Flemming C er din professionelle samarbejdspartner, når du skal have malet din bolig eller erhvervsbygning i København eller Roskilde – vi kører på hele Sjælland.

Få din bolig opfrisket – indendørs og udendørs malerarbejde

Med adresse i Hedehusene løser vi små som store opgaver på hele Sjælland. Har du brug for at få malet stuen eller vil du gerne have malet alle vinduerne udvendigt? Vi løser både indendørs- og udendørsopgaver og ingen opgave er for stor til os. Har du ikke mulighed for at være hjemme, mens vi maler, er det ingen hindring. Vi går minutiøst opgaven igennem sammen med dig, inden vi går i gang – vi taler materialevalg, farver og udformning, så du er sikker på, at resultatet bliver, som du forventer. Derfor kan du fint tage på arbejde eller måske på ferie, mens vi shiner huset op. Slip for at bruge weekender på at male køkken eller stue og brug i stedet tiden sammen med dem, du holder af. Vi køber materialer, gør klar til at male, maler, rydder op og lufter ud – så slip blot alle bekymringerne – sammen med Malerfirmaet Flemming C bliver opgaven til en leg.

Ingen opgave for lille eller stor

Vi maler private boliger og erhvervsbygninger – store som små. Skal lokalerne friskes op indvendigt eller trænger facaden til en ny farve, vi søger for, at dine forventninger indfries uden, du behøver at løfte en finger. Brug tiden effektivt på det, du er god til – og lad os klare malerarbejdet. Har du brug for et tilbud, kommer vi gerne forbi til en uforpligtende snak. For os er det vigtigt, at du føler dig godt klædt på til at træffe de rette valg, når det kommer til farver og materialevalg. Med 20 år i branchen kan du trygt stole på, at du får en kompetent rådgivning. Ring til os allerede i dag og lad os sammen gennemgå dit projekt. Du kan fange os på telefon 30 24 15 91 eller e-mail info@malerfirmaetflemmingc.dk. .

 • Maler Valby
  Søger du eller dit firma en maler i Valby eller omegn, så er vi svaret. Mange års erfaring og ekspertise gør os til det helt rigtige valg. Udover dette, er vi meget konkurrencedygtige og overholder altid tidsfristen. Ring eller skriv allerede idag.
 • Maler Vestegnen
  Står du og skal have malet dit hus (inde eller ude) og du bor på Vestegnen, så er vi malerfirmaet du bør modtage et godt tilbud fra. Vi er et firma med lang erfaring og bruger kun de bedste materialer. Ring eller skriv idag for et ganske uforpligtigende tilbud.
 • Maler Nørrebro
  Malerfirmaet Flemming C er det rigtige valg hvis du skal have malet inden- eller udendørs og til den helt rette pris. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Ring eller skriv allerede idag for et uforpligtigende tilbud.
 • Maler Frederiksberg
  Malerfirmaet Flemming C er det rigtige valg hvis du skal have malet inden- eller udendørs på Frederiksberg – og til den helt rette pris. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Ring eller skriv allerede idag for et uforpligtigende tilbud.

Ring eller skriv allerede idag for et uforpligtende tilbud.

Dit navn

Din e-mail

Emne

Din besked