• Bibliotekvej 49 | 2650 Hvidovre - Telefon 30 24 15 91

Malerfirmaet Flemming C stiller malere til rådighed i Rødovre!

Malerfirmaet Flemming C er beliggende i Hedehusene, men kører gerne til Rødovre for dig. Vi tilbyder forskelligt male- og renoveringsarbejde, så din bolig kommer til at fremstå bedst muligt.
Din bolig males i din valgte farve, og vi rydder naturligvis op efter os selv – det giver dig mindre stress og færre overvejelser, når du skal have din bolig malet. Vi maler både udvendig og indvendig. Du skal blot vælge hvilken maling, og farve, vi skal bruge de enkelte steder. Når facaden bliver malet giver det nyt liv til hele boligen.
Vi er behjælpelige med, at finde den rette farve og type maling, så resultatet bliver professionelt og tilpasset omgivelserne. Vores 20 års erfaring bliver ikke kun brugt på private hjem! Er du erhvervs kunde, så er vi også klar med en god løsning. Vi maler dit kontor, dit lager eller andre erhvervslokaler. Vi garanterer at resultatet bliver professionelt! Sørg altid for, at der er varme i din virksomhed.

Vi giver medarbejderne en hjemlig og hyggelig følelse, så de føler sig mere motiverede til deres arbejde. Trænger din virksomhed til en ny facade? Så finder vi naturligvis også en løsning på det. Om du er privat eller erhvervs kunde, så er vi med fra start til slut. Vi hjælper med farve- og maling valg samt sørger for oprydning og rengøring efter os selv – det mener vi ikke blot giver et professionelt resultat, men også et professionelt samarbejde!

Du kan kontakte os alle hverdage på telefon; 30 24 15 91 eller på mail; info@malerfirmaetflemmingc.dk.

Vi bestræber os på at svare hurtigst muligt, så du kan komme igang med dit projekt.

 • Maler Glostrup
  Malerfirmaet Flemming C er også travl beskæftiget i Glostrup, så skal du bruge en maler i det område er vi naturligvis klar med et godt tilbud. Vi maler store som små opgaver – til rigtig gode priser. Ring eller skriv og hør nærmere.
 • Maler Hedehusene
  Malerfirmaet Flemming C er et firma der dækker det meste af Storkøbenhavn, og naturligvis også Hedehusene hvor vi hører hjemme. Så skal du bruge en maler i det område er vi naturligvis klar med et godt tilbud. Vi maler store som små opgaver – til rigtig gode priser. Ring eller skriv og hør nærmere.
 • Maler Valby
  Søger du eller dit firma en maler i Valby eller omegn, så er vi svaret. Mange års erfaring og ekspertise gør os til det helt rigtige valg. Udover dette, er vi meget konkurrencedygtige og overholder altid tidsfristen. Ring eller skriv allerede idag.
 • Maler Hellerup
  Vi maler og afhøvler gulve i Hellerup, Gentofte og Charlottenlund, til priser du sjældent har set. Lad os give dig et uforpligtigende tilbud allereden idag. Vi har mange års erfaring indenfor malerfaget, så du i trygge hænder.

Ring eller skriv allerede idag for et uforpligtende tilbud.

Dit navn

Din e-mail

Emne

Din besked