• Bibliotekvej 49 | 2650 Hvidovre - Telefon 30 24 15 91

Maler på Østerbro?

Står du og skal have udført noget malerarbejde på Østerbro, så kan du her få et super godt tilbud på det arbejde du har. Det er altid godt at få en professionel maler til at male for sig, da det ofte kan spare sig i den sidste ende. Så kontakt os, hvis du skal bruge en maler på Østerbro.

Vi er et en malerfirma der sættet kvalitet og et stykke veludført arbejde i højsædet – Vi tager mange forskellige opgaver ind, ligefra maling af lejligheder til maling af facader og meget mere. Så skal du have malet din lejlighed på Østerbro eller noget helt tredie, så kontakt os og vi kommer med et rigtig godt tilbud på netop din opgave og det er selvfølgelig helt uforpligtende. Vi er en kvalitets bevidst og billig maler i københavn

Vi tilbyder både at udføre opgaver for private og erhverv, så skal du have malet din butik eller dit kontor på Østerbro, så kan vi også komme med et rigtig god pris på dette.

 • Maler Valby
  Skal dit firma eller privat bolig have en renovering fra et malerfirma i Valby – bl.a afhøvling af gulv eller en gang maling, så kan du med rette kontakte os for et godt tilbud. Vi er rigtig konkurrencedygtige og besidder lang erfaring indenfor faget.
 • Maler Frederiksberg
  Malerfirmaet Flemming C er det rigtige valg hvis du skal have malet inden- eller udendørs på Frederiksberg – og til den helt rette pris. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Ring eller skriv allerede idag for et uforpligtigende tilbud.
 • Maler Valby
  Søger du eller dit firma en maler i Valby eller omegn, så er vi svaret. Mange års erfaring og ekspertise gør os til det helt rigtige valg. Udover dette, er vi meget konkurrencedygtige og overholder altid tidsfristen. Ring eller skriv allerede idag.
 • Maler Glostrup
  Malerfirmaet Flemming C er også travl beskæftiget i Glostrup, så skal du bruge en maler i det område er vi naturligvis klar med et godt tilbud. Vi maler store som små opgaver – til rigtig gode priser. Ring eller skriv og hør nærmere.