• Bibliotekvej 49 | 2650 Hvidovre - Telefon 30 24 15 91

Maler på Østerbro?

Står du og skal have udført noget malerarbejde på Østerbro, så kan du her få et super godt tilbud på det arbejde du har. Det er altid godt at få en professionel maler til at male for sig, da det ofte kan spare sig i den sidste ende. Så kontakt os, hvis du skal bruge en maler på Østerbro.

Vi er et en malerfirma der sætter kvalitet og et stykke veludført arbejde i højsædet – Vi tager mange forskellige opgaver ind, ligefra maling af lejligheder til maling af facader og meget mere. Så skal du have malet din lejlighed på Østerbro eller noget helt tredie, så kontakt os og vi kommer med et rigtig godt tilbud på netop din opgave og det er selvfølgelig helt uforpligtende. Vi er en kvalitets bevidst og billig maler i københavn

Vi tilbyder både at udføre opgaver for private og erhverv, så skal du have malet din butik eller dit kontor på Østerbro, så kan vi også komme med et rigtig god pris på dette.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på malerarbejde på Østerbro. Vi kan træffes på telefon 30 24 15 91 alle hverdage, eller du kan skrive til os på vores mail; info@malerfirmaetflemmingc.dk – vi bestræber os på at svare hurtigst muligt.

Ring eller skriv allerede i dag for et uforpligtende tilbud

Dit navn

Din e-mail

Emne

Din besked