• Bibliotekvej 49 | 2650 Hvidovre - Telefon 30 24 15 91

Maler Nordvest

Skal dit firma eller privat bolig have en renovering fra et malerfirma i Nordvest – bl.a afhøvling af gulv eller en gang maling, så kan du med rette kontakte os for et godt tilbud. Vi er rigtig konkurrencedygtige og besidder lang erfaring indenfor faget.

Maler Østerbro

Skal dit firma eller privat bolig have en renovering fra et malerfirma på Østerbro – bl.a afhøvling af gulv eller en gang maling, så kan du med rette kontakte os for et godt tilbud. Vi er rigtig konkurrencedygtige og besidder lang erfaring indenfor faget.

 • Maler Hellerup
  Vi maler og afhøvler gulve i Hellerup, Gentofte og Charlottenlund, til priser du sjældent har set. Lad os give dig et uforpligtigende tilbud allereden idag. Vi har mange års erfaring indenfor malerfaget, så du i trygge hænder.
 • Maler Ishøj
  Står du og skal have malet dit hus (inde eller ude) og du bor i Ishøj, så er vi malerfirmaet du bør modtage et godt tilbud fra. Vi er et firma med lang erfaring og bruger kun de bedste materialer. Ring eller skriv idag for et ganske uforpligtigende tilbud.
 • Maler Vesterbro
  Malerfirmaet Flemming C er også travl beskæftiget på Vesterbro, så skal du bruge en maler i det område er vi naturligvis klar med et godt tilbud. Vi maler store som små opgaver – til rigtig gode priser. Ring eller skriv og hør nærmere.
 • Maler Nørrebro
  Malerfirmaet Flemming C er det rigtige valg hvis du skal have malet inden- eller udendørs og til den helt rette pris. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Ring eller skriv allerede idag for et uforpligtigende tilbud.