• Bibliotekvej 49 | 2650 Hvidovre - Telefon 30 24 15 91

Brug for en professionel maler?

Malerfirmaet Flemming C tilbyder maler-arbejde du bliver tilfreds med. Vi er beliggende i Hedehusene, men kører gerne til Hvidovre, så du kan få lidt kulør på hverdagen.
Vi har 20 års erfaring i male- og renoveringsarbejde, så du kan trygt ligge opgaven i vores hænder. Ved at vælge Malerfirmaet Flemming C, slipper du for rengøringen efter vi har malet – vi er nemlig med fra start til slut! Vi er behjælpelige med at vælge den rette maling og rydder naturligvis op efter os selv, når vi er færdige med at male. Her kan du få udført malearbejde indenfor og udenfor. Så hvad end det er facaden der trænger til et opløftning, eller boligens vægge der mangler lidt farve, så står vi klar med en hjælpende hånd. Vi udfører gerne arbejdet imens du er ude – så slipper du for lugten og andre gener. Tænk at tage afsted fra en farveløs bolig og så komme hjem til en flot nymalet bolig istedet!

Vi maler og det til en god pris

Det er ikke kun de private boliger, der af og til mangler en lille renovering – det gør de danske arbejdspladser også. Her er vi også klar med en hjælpende hånd. Vi maler gerne din arbejdsplads i Hvidovre! De fleste danskere tilbringer mange timer på deres arbejdsplads, og derfor er det vigtigt, at miljøet på arbejdspladsen er i top. Med lidt kulør på vægge, og eventuelt nogle motiver, så kan arbejdspladsen komme til at føles mere hyggelig og hjemlig. Denne investering kan i sidste ende være givet godt ud, da det skaber mere glæde blandt medarbejderne.

Vi kan kontaktes alle hverdage på telefon; 30 24 15 91, eller på mail; info@malerfirmaetflemmingc.dk.

Vi står altid klar med et godt tilbud til dig og din bolig eller dit kontor!

 • Maler Østerbro
  Skal dit firma eller privat bolig have en renovering fra et malerfirma på Østerbro – bl.a afhøvling af gulv eller en gang maling, så kan du med rette kontakte os for et godt tilbud. Vi er rigtig konkurrencedygtige og besidder lang erfaring indenfor faget.
 • Maler Vestegnen
  Står du og skal have malet dit hus (inde eller ude) og du bor på Vestegnen, så er vi malerfirmaet du bør modtage et godt tilbud fra. Vi er et firma med lang erfaring og bruger kun de bedste materialer. Ring eller skriv idag for et ganske uforpligtigende tilbud.
 • Maler Nørrebro
  Malerfirmaet Flemming C er det rigtige valg hvis du skal have malet inden- eller udendørs og til den helt rette pris. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Ring eller skriv allerede idag for et uforpligtigende tilbud.
 • Maler Nordvest
  Skal dit firma eller privat bolig have en renovering fra et malerfirma i Nordvest – bl.a afhøvling af gulv eller en gang maling, så kan du med rette kontakte os for et godt tilbud. Vi er rigtig konkurrencedygtige og besidder lang erfaring indenfor faget.

Ring eller skriv allerede idag for et uforpligtende tilbud.

Dit navn

Din e-mail

Emne

Din besked