• Bibliotekvej 49 | 2650 Hvidovre - Telefon 30 24 15 91

Maler Hellerup

Hos Malerfirmaet Flemming C lægger vi vægt på godt arbejde og en god service. Derfor er det vigtigt, at du er 110% tilfreds med vores arbejde, når vi pakker maler grejet sammen. Ingen pletter på gulvet eller maling, der ikke dækker ordentligt. Vi udfører maler arbejdet til største perfektion og vi går ikke før, du er tilfreds med resultatet. Skal du have huset malet i Hellerup eller står dine erhvervsbygninger for tur? Uanset om det er ude eller inde, så kommer vi gerne forbi til en uforpligtende snak om dit maler projekt.

Afhøvling af gulve og maler arbejde i Hellerup

Hos Malerfirmaet Flemming C er vi specialister i afhøvling af gulve og maling af store som små arealer. Uanset omfang er du altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Vi kommer og ser opgaven an og sammen gennemgår vi projektet, sådan at du får det resultat, som du havde drømt om.

Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud på maler arbejde i Hellerup – fang os på telefon 30 24 15 91 eller mail info@malerfirmaetflemmingc.dk.

Malerfirmaet Flemming C – professionel udført malerarbejde
I Hellerup er der mange malerfirmaer, men ingen som Malerfirmaet Flemming C. Vi gør alt for at give dig den bedste service og endda til konkurrencedygtige priser. Vi tager dig gerne i hånden fra start til slut, men vil du gerne udføre dele af arbejdet selv, står vi også klar med rådgivning. Vi er meget fleksible og den fleksibilitet kommer dig til gode.

Pris på udført malerarbejde i Hellerup

Prisen på malerarbejde afhænger af, hvor mange kvadratmeter der er tale om og hvilke materialer, som vi skal bruge. Eksempelvis er maling til vådrum lidt dyre på grund af den højere glans. Men uanset omfang, tager vi alle nødvendige materialer med, sådan at du blot skal sætte os i gang og efterfølgende nyde det færdige resultat.

Vi maler og afhøvler gulve i Vallensbæk, til priser du sjældent har set. Lad os give dig et uforpligtigende tilbud allereden idag. Vi har mange års erfaring indenfor malerfaget, så du i trygge hænder.

 • Maler Vestegnen
  Står du og skal have malet dit hus (inde eller ude) og du bor på Vestegnen, så er vi malerfirmaet du bør modtage et godt tilbud fra. Vi er et firma med lang erfaring og bruger kun de bedste materialer. Ring eller skriv idag for et ganske uforpligtigende tilbud.
 • Maler Nordvest
  Skal dit firma eller privat bolig have en renovering fra et malerfirma i Nordvest – bl.a afhøvling af gulv eller en gang maling, så kan du med rette kontakte os for et godt tilbud. Vi er rigtig konkurrencedygtige og besidder lang erfaring indenfor faget.
 • Maler Roskilde
  Malerfirmaet Flemming C er et firma der dækker det meste af Storkøbenhavn, og naturligvis også i området omkring Roskilde. Så skal du bruge en maler i det område er vi naturligvis klar med et godt tilbud. Vi maler store som små opgaver – til rigtig gode priser. Ring eller skriv og hør nærmere.
 • Maler Valby
  Søger du eller dit firma en maler i Valby eller omegn, så er vi svaret. Mange års erfaring og ekspertise gør os til det helt rigtige valg. Udover dette, er vi meget konkurrencedygtige og overholder altid tidsfristen. Ring eller skriv allerede idag.

Ring eller skriv allerede idag for et uforpligtende tilbud.

Dit navn

Din e-mail

Emne

Din besked