• Bibliotekvej 49 | 2650 Hvidovre - Telefon 30 24 15 91

Maler Hedehusene

Malerfirmaet Flemming C er et firma der dækker det meste af Storkøbenhavn, og naturligvis også Hedehusene hvor vi hører hjemme. Så skal du bruge en maler i det område er vi naturligvis klar med et godt tilbud. Vi maler store som små opgaver – til rigtig gode priser. Ring eller skriv og hør nærmere.

Maler Roskilde

Malerfirmaet Flemming C er et firma der dækker det meste af Storkøbenhavn, og naturligvis også i området omkring Roskilde. Så skal du bruge en maler i det område er vi naturligvis klar med et godt tilbud. Vi maler store som små opgaver – til rigtig gode priser. Ring eller skriv og hør nærmere.

 • Maler Nordvest
  Skal dit firma eller privat bolig have en renovering fra et malerfirma i Nordvest – bl.a afhøvling af gulv eller en gang maling, så kan du med rette kontakte os for et godt tilbud. Vi er rigtig konkurrencedygtige og besidder lang erfaring indenfor faget.
 • Maler Nørrebro
  Malerfirmaet Flemming C er det rigtige valg hvis du skal have malet inden- eller udendørs og til den helt rette pris. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Ring eller skriv allerede idag for et uforpligtigende tilbud.
 • Maler Vesterbro
  Malerfirmaet Flemming C er også travl beskæftiget på Vesterbro, så skal du bruge en maler i det område er vi naturligvis klar med et godt tilbud. Vi maler store som små opgaver – til rigtig gode priser. Ring eller skriv og hør nærmere.
 • Maler Hellerup
  Vi maler og afhøvler gulve i Hellerup, Gentofte og Charlottenlund, til priser du sjældent har set. Lad os give dig et uforpligtigende tilbud allereden idag. Vi har mange års erfaring indenfor malerfaget, så du i trygge hænder.

Ring eller skriv allerede idag for et uforpligtende tilbud.

Dit navn

Din e-mail

Emne

Din besked