• Bibliotekvej 49 | 2650 Hvidovre - Telefon 30 24 15 91

Maler Albertslund

Malerfirmaet Flemming C er et firma der dækker det meste af Storkøbenhavn, og naturligvis også i området omkring Albertslund. Så skal du bruge en maler i det område er vi naturligvis klar med et godt tilbud. Vi maler store som små opgaver – til rigtig gode priser. Ring eller skriv og hør nærmere.

Maler Vestegnen

Står du og skal have malet dit hus (inde eller ude) og du bor på Vestegnen, så er vi malerfirmaet du bør modtage et godt tilbud fra. Vi er et firma med lang erfaring og bruger kun de bedste materialer. Ring eller skriv idag for et ganske uforpligtigende tilbud.

 • Maler Vallensbæk
  Vi maler og afhøvler gulve i Vallensbæk, til priser du sjældent har set. Lad os give dig et uforpligtigende tilbud allereden idag. Vi har mange års erfaring indenfor malerfaget, så du i trygge hænder.
 • Maler Vanløse
  Skal du have malet huset eller kontoret i Vanløse eller omegn, så er vi et rigtig godt valg. Vi tilbyder lang erfaring og vi bruger kun de bedste materialer. Vi er meget konkurrencedygtige, så ring eller skriv og hør nærmere idag.
 • Maler Ishøj
  Står du og skal have malet dit hus (inde eller ude) og du bor i Ishøj, så er vi malerfirmaet du bør modtage et godt tilbud fra. Vi er et firma med lang erfaring og bruger kun de bedste materialer. Ring eller skriv idag for et ganske uforpligtigende tilbud.
 • Maler Rødovre
  Skal du have malet huset eller kontoret i Rødovre eller omegn, så er vi et rigtig godt valg. Vi tilbyder lang erfaring og vi bruger kun de bedste materialer. Vi er meget konkurrencedygtige, så ring eller skriv og hør nærmere idag.