• Bibliotekvej 49 | 2650 Hvidovre - Telefon 30 24 15 91

Fugning ved Nørrebro og Vesterbro og hele København

Skal du have lavet en korrekt fugning, så kontakt Malerfirmaet Flemming C.

Fugning er både vigtigt og pænt

Desværre bor mange mennesker i Danmark i ejendomme, såvel nyt som gammelt byggeri, hvor der ikke er lavet godt håndværkerarbejde. Hvis fugning ikke er udført korrekt, kan det danne baggrund for fugtskader, med råd og skimmelsvamp til følge, og så har man balladen med store konsekvenser for helbredet. Derfor er en korrekt fugning, der samler og tætner de forskellige elementer, meget vigtig.

Med mere end 20 års erfaring kan Malerfirmaet Flemming C. garantere dig en fugning, der lever op til alle bygningskrav og gør dine vægge, hjørner, kanter og samlinger meget smukkere at se på. Og samtidig stærkere.

Hvor skal vi lave fugning?

Hos Malerfirmaet Flemming C. påtager vi os med glæde stort set alle former for fugning:

  • Vådrumsfugning
  • Fugning omkring vinduer og døre
  • Fugning i køkkener og øvrige vådrum
  • Gulvfugning
  • Brandfugning
  • Facadefugning

Vi er meget kvalitets bevidste og tør tage et ansvar, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten i de opgaver, vi udfører. Vores dygtige malere har massiv erfaring med fugning og sætte en ære i at få enhver fugning så diskret og samtidig stærk og tæt som muligt.

En flot fugning bemærkes ikke

Når en fugning er udført flot og diskret, lægger man netop ikke mærke til den. Så slutter elementerne bare til, og der er ingen grimme revner eller gabende mellemrum.

Hvis du fx i forbindelse med køkkenrenovering har fået monteret en ny bordplade samt nye skabe, vil den rette fugning gøre enhederne tætte og dermed sikre, at der ikke kan trænge snavs og madrester ned bag bordpladerne eller ind mellem skabene. Således er en korrekt fugning også medvirkende til at højne hygiejneniveauet, når bakterier ikke kan gro i mellemrum og revner.

Det samme gør sig gældende i andre vådrum, hvor det er vigtigt, at en fugning holder fugtproblemerne fra døren ved at gøre overfladerne tætte, så vand ikke kan trænge om bag fliser, installationer og andre elementer.

Ring eller skriv allerede idag for et uforpligtende tilbud.

Dit navn

Din e-mail

Emne

Din besked

Vi giver dig en stærk pris på fugning

Vi kommer hver dag ud for at lave fugning på Vesterbro, Nørrebro og hele Storkøbenhavn og vi kommer gerne forbi for at kigge på dit behov for en professionel fugning og give dig et konkurrencestærkt tilbud. Du kan kontakte os enten via formularen her på siden eller ved at ringe til os på tlf. 30 24 15 91 – måske er vi lige ved at lægge sidste hånd på en fugning, så læg gerne en besked, og vi vender hurtigt tilbage.